Finalisti i parë i Copa del Rey do të dihet në Santiago Bernabeu: Pesë përparësitë dhe mangësitë e Realit dhe Barçës

Sot, të gjithë sytë e futbolldashësve do të shikojnë kah Spanja.

Për 90-të minuta bota ndalet pasi që miliona njerëz do të jenë nën ethet e një ndeshje të madhe.


Real Madridi do të mirëpres Barcelonën në klasiken e futbollit spanjoll në kuadër të Copa del Rey.


Pesë përparësitë dhe mangësitë e Real Madridit

Përparësitë

Duelet ajrore

Sulmet nga krahët

Krijimi i mundësive përmes sulmeve të gjata

Kundërsulmet e shpejta

Gjuajtjet nga distanca

Mangësitë

Krijimi i kurthit të pozitës jashtë loje

Duelet ajrore

Mbulimi i lojtarëve kryesorë të kundërshtarit

Ndalimi i kundërshtarëve për krijimin e rasteve

Sulmi jo efikas


Pesë përparësitë dhe mangësitë e Barcelonës

Përparësitë

Gjuajtjet e lira

Loja individuale

Sulmi nga krahët

Krijimi i rasteve përmes qarkullimit të gjatë të topit

Krijimi i rasteve përmes aftësive individuale

Mangësitë

Duelet ajrore

Mbrojtja në rast të kundër sulmeve

Krijimi i pozitave të jashtë lojës për kundërshtarët

Ndalimi i kundërshtarëve nga krijimi i shanseve

Mos koordinimi mes repartit të mesfushës dhe mbrojtjes.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *