SUPERLIGA GJILANI PËRBALLET ME VËLLAZNIMIN E ISMET MUNISHIT

Të dy skuadrat e kanë nisur mirë sezonin, pasi Gjilani deri më tani ka marr pesë pikë, me një fitore dhe dy barazime. Në anën tjetër Vëllaznimi ka marr dy fitore dhe një barazim.Cilado skuadër që e fiton ndeshjen do ta marrte kreun e renditjes.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *