Salihu: Susici nuk do të jetë trajner te Kosova

Sekretari i FFK-se, ka mohu qe trajneri boshnjak Susic do te jete trajner i Kosoves.

“Susici nuk besoj që do të jetë trajner te Kosova, pasi ai edhe ka kontratë në  Turqi. Duhen forca të reja dhe një trajner që e kupton paska mentalitetin tonë”.

“Nuk besoj që do të jetë nga Kosova. E pamë të gjithë që ndaj Kroacisë loja ka qenë e pjekur. Ekipi vetëm ka filluar të rritet”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *