Labinot Haliti, nga futbollist tani po mëson punën e trajnerit

Labinot Haliti ishte një nga të parët në trajnimin e Jets në Ra Watt Oval të hënën në mëngjes.

Ishte një ritual që 31 vjeçari e ka ndjekur gjatë një karriere që zgjatu më shumë se një dekadë.

Haliti ka bërë hapin e parë drejt karrieres si trajner dhe po ndihmon Lawrie McKinna me ekipin e të rinjëve Jets,

Unë jam shumë i pasionuar për këtë – 24/7, unë jam futboll, futboll, futboll”, tha Haliti.

“Trajnimi ishte një përparim i natyrshëm. Duke qenë në klub për kaq kohë, duke e ditur klubin dhe duke i dhënë kaq shumë në fushë, mendova se mund të ofroja veten në një rol të ndryshëm. Newcastle më dha pushimin tim të parë si një lojtar dhe ky është një shans për mua që të jap diçka mbrapa. Si lojtar kam dhënë gjithmonë 100 për qind dhe asgjë nuk do të ndryshojë në këtë drejtim. Gjatë karrierës sime kam pasur trajnerë të ndryshëm dhe ju mësoni nga të gjithë ata. ”

Haliti ka dy nga mentorët më të mirë të A-League në McKinna, i cili i mori Mariners në dy finalet e mëdha, dhe fituesin e dyfishtë të kampionatit Merrick.

“Askush nuk fillon me përvojën”, tha Haliti. “Unë kam dy njerëz të mëdhenj pas meje në Laërie dhe Ernie. Ata të dy kanë përvojë dhe kanë fituar gjëra. Është mirë për mua të punoj. /Indeksonline

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *