Ekipet kombëtare, muaji prill me 3 grumbullime

Pas mbylljes me suksesin kualifikues të Turneut të Paraeleminatoreve të Botërorit të femrave për kombëtaren A të futbollit, prilli do të jetë sërish muaj i ngjeshur me aktivitetin e ekipeve kombëtare, të cilat në bazë të programit vjetor të punës të paraqitur dhe të miratuar në Federatë do të vazhdojnë grumbullimet e radhës, por edhe aktivitetet zyrtare që kanë. Kështu, duke nisur nga dita e hënë, traineri i skuadrës kombëtare Xhemal Mustedanagiç do të nisë 5 ditët e grumbullimit me lojtarët që ai do ka menduar të grumbullojë për Turneun zyrtar të fundmuajit “Uefa Development” që do të zhvillohet në Qipro në datat 25-30 Prill. Për të vazhduar më pas sërish me një tjetër grumbullim, por këtë radhë i skuadrës përfaqësuese të 19-vjeçarëve, ku Erion Bogdani, pas suksesit të arritur në turneun “Roma Caput Mundi” si fitues i tij do të zhvillojë një stejxh stërvitor disa ditor me një grup futbollistësh për të parë gjendjen dhe situatën. Në këto ditë pritet që trajneri të planifikojë edhe ndonjë testim miqësor. Po kështu, te U-19, por për femra, edhe traineri i kombëtares së kësaj moshe Nevil Dede do të bëjë një grumbullim disa-ditor me lojtaret që do grumbullojë. Përpara këtyre eventeve të tre trajnerët do të dalin përpara gazetarëve për të bërë me dije listat dhe objektivat ër grumbullimet e radhës. Më poshtë do të gjeni datat e aktiviteteve të ekipeve kombëtare për muajin Prill 2017:

  • Ekipi Kombetar U17: Grumbullim nga data 17-24 Prill dhe 25-30 Turneu zyrtar “Uefa Development” ne Qipro.
  • Ekipi Kombetar U19: Grumbullim nga data 24-27 Prill.
  • Ekipi Kombetar U19 Femra: Grumbullim nga data 25-27 Prill.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *