Talenti i Wolfsburgut ëndërron Shqipërinë !

 

Ne gjermani  kemi shumë shqiptar të talentuar, njëri nga ta është Adem Berisha që po luan ne Ligen më të lartë për grupmoshat u-19.

Pejani është 18 vjeçar dhe dëshira e tij e madhe është që të ftohet nga shpresat e Shqipërisë.

Ne Bundesligen gjermane U-19 Ademi luan si mesfushor-ofanziv.

i deshirojm shumë sukses ne të ardhmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *